Isnin, 25 Mei 2015

SUMBANGAN TERBESAR TERKINI 2010 - 2014



Bismillahirohmannirohim

Al fateha...

Assalammualaikum...

Salam sejahtera....

Salam ceria.....

Jangan lupe senyum ok!!!

Barula semangat!!!!

Dah DHUHA 12 RAKAAT???

Kalau dah alhamdullilah..

Sambil tu leh la share something kan?

So as sebenarnya nak share sikit je ni...

Santai -  santai je ....As nak tunaikan janji semalam....nak sambung entry  KEJAYAAN SHAKLEE DARI 1915 - 2009!

Dah singah ke?

Kalau belom singah taw sebelom habiskan baca entry nie...nanti tak faham:)



http://dairimangkuktingkat.blogspot.com/2015/05/sejarah-kejayaan-shaklee-1915-2009.html?m=1



2010 - Shaklee memperkenalkan produk terbarunya Get Clean Water Pitcher. Jag Air bermeter

automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras dan tidak memerlukan

kuasa elektrik. Murah, mudah dan menandingi jenama terkemuka lain.




2014 - Kini, Shaklee telah berkembang pesat di beberapa buah negara dan menjadi produk

nutrisi yang diminati oleh ramai rakyat Malaysia. Pada Ogos lalu, 300 Malaysia Business Leaders

 telah mengikuti trip insentif ke Amerika Syarikat dan mengunjungi Shaklee World Headquarters

di San Francisco!



Alhamdullilah....

Sampai sini jer sahabat2 semua...

Nt as sambung lagi kejayaan shaklee 2015 pulak..



Jangan lupe smile :)

Sebarang pertanyaan
Whatsap 017 3511136
Fb : asmida fazeli
Email : dairimangkuktingkat@gmail.com






Shaklee bukan dicipta baru setahun dua malah 100 tahun dahulu dengan penyelidikan yang terperinci dan sumbangannya kepada dunia amat besar sekali terutamanya dalam bidang sukan dan alam sekitar. Selain dikenali sebagai makanan tambahan nutrisi, Shaklee terkenal dengan sifatnya sebagai "Environmental Friendly". Semoga sejarah perkembangan Shaklee dan sumbangannya kepada dunia ini dapat memberitahu anda serba sedikit tentang Shaklee.