Rabu, 27 Mei 2015

PART TIME SIDE INCOME MASYUUUKKKK

Assalammualaikum...

Al fateha

Salam sayang untuk semua pengunjung blog dairi mangkuk tingkat :)


Ramai yang tanya kenapa join Shaklee? Kenapa as perlu pilih Shaklee? Nak tau kenapa? Meh as kongsi kan sikit ape yang menyebabkan as  join Shaklee, kenapa tidak syarikat MLM lain.. saya bukan kata MLM lain tak bagus atau tak hebat... jadi jangan ada yang tetibe nak kalut malut kalu anda dari syarikat MLM lain.

As dulu pengguna tegar herblife sebernarnya...as memang puji yang herblife bagus....masa tu as amik set untuk kurus...terbukti dua minggu makan as turun 2 kg.....memang seronok tak ingat....siap menang contest lg kurus paling cepat....sbb pengambilan yang betoi....air pun cukup 3 gelen minum hahaha.......

Tp maklumla kegawatan poket as....bukan murah product herblife....tiap bulan kene siap sedia rm 400..kalau tak ada...memang tak dapat nak beli..kalau nak join ahli pun kene ambil pakej yang beribu baru betoi dapat murah....tapi herblife memang bagus..sape banyak duet boleh la teruskan..

Selepas 3 bulan ambil herblife ...ada orang suggest tukarla product shaklee...shaklee pun ok...shaklee murah siket.....semulajadi......so as pun cube search kat en google...tanya punya tanya product memang murah.masa tu memang tak fikir pun kebaikkannya lebih2....cuma nak beli sebab nak kurus... ....so as pun try la alfalfa besar 2...lecithin 1 dan apa tak ingat sebab masa tu tahun 2012  tak silap......dengan kak sara halim...
Pastu as tanya sekali apa kelebihan jadi sid.....malam tu jugak as cakap nak register ( tu pun sebab dapat harga lagi murah ) yang lain tak pikir lagi.... tapi selepas makan ....as rasa product shaklee nie memang bagus....kesan pun cepat....kene consistent la makan yer...bukan main bedal jer:)

Akhirnya.........jatuh hati dengan shaklee....

Akhirnya jugak ini la sebab - sebab kenapa as berminat sungguh dengan shaklee...

1.Paling best bulan pertama beli dah dapat cash duit sebab beli lebih 150 point...

2. Kekuatan pada produknya – Shaklee adalah produk yang bagus dan berasaskan bahan semulajadi, melalui kajian terperinci & ujian yg ketat. Shaklee berdaftar dengan KKM & yang paling penting disahkan halal. Shaklee juga telah lebih 57 tahun dalam  pasaran dunia. The Shaklee Difference ~ Always Safe, Always Works, Always Green.

3. Syarikat yang mempunyai kredibiliti dan integriti yang sangat tinggi.

4. Sistem yang sangat adil & terbukti mematuhi syariah.

5. Shaklee bayar bonus yang tinggi pada pengedarnya, 50% daripada keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yang baik). Banyak sangat kelebihan selain cash bonus, ada car bonus & pelbagai insentif lagi. Satu peluang yang sangat besar dan paling utama Shaklee sangat menghargai pengedarnya.


6. Tidak perlukan modal untuk mulakan bisnes. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

7. Side income- Boleh dilakukan 100% dari rumah. Home-based business dan tak perlukan premis perniagaan. Bukan ker mahal kalau nak sewa kedai?....errmmm paling besst....tak perlu simpan stok yang banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

8.Seronok membantu orang lain untuk hidup dengan lebih sihat - Supplement Shaklee sebagai alternatif kepada ubatan kimia & drugs (ini lebih kepada sebab peribadi tapi satu sebab yang penting juga.. Shaklee jauh lagi selamat daripada ubat yang ada banyak side effect). Shaklee untuk mencegah… kerana mencegah lebih baik daripada merawat.


Banyak lagi sebenarnya kenapa as memilih shaklee....tp tak seronok kan semua nak tulis.....apa kat uolls semua hubungi as untuk info lanjut....tapi as pasti korang takkan menyesal kalau join
jadi sid!:)

Kalau ada sesape nak tahu kenapa as FULL TIME dan SURI RUMAH dengan SHAKLEE tungguuu next entri....:)

Untuk pertanyaan atau pendaftaran

Whatsap 0173511136 ( as )
Email : dairimangkuktingkat@gmail.com
Fb      : asmidafazeli
Ig       : asmidafazeli
Blog  : dairimangkuktingkat.blogspot.com