Rabu, 27 Mei 2015

DOAKAN SEORANG PEMBURU IMPIAN

Assalammualaikum...

Salam sejahtera...

Al fateha...

Haiii friends in da world:) hehe...

MENGHARAP - DENGAN BERJUTA - JUTA  DOA DARI SAHABAT - SAHABAT YANG IKHLAS UNTUK SEORANG SAHABAT BOLEH BUAT IMPIAN JADI KENYATAAN!!!

Malam nie susah sangat nak tido...myb keletihan sebab berjalan sakan dengan en hubby....pejam celik - pejal celik masa , hari , bulan , tahun semua mencemburui kita....dan semakin hari hati semakin inginkan sesuatu....sesuatu yang semua orang impikan...kalau cerita bab usia tak payah cite sebab umur boleh jalan dulu.....tapi yang pasti semuanya masih rasa remaja.....haha...

IMPIAN GILA NAK KAYA , NAK ADA KERETA BMW, NAK MELANCONG LUAR NEGARA semua orang kata GILA LA KO NIE!!!!


ALA IMPIAN KOT!!!! BERANGAN TU LUMRAH!!!
ADA IMPIAN , ADA USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!
IMPIAN BOLEH MENJADI KENYATAAN KAAANNN!!!

ABAIKAN ORANG NEGATIF!!!



IMPIAN!! semua orang ada impian dan semua orang suka berangan...macam as kalau nak tido pun kene berangan sampai kutub utara then u turn balik ke malaysia baru boleh lelap haha.....


Nak share IMPIAN yang selalu je kat pale otak nie...tak pernah nak berengang...comfirm je kat
otak....dok fikir selalu pun sakit otak jadinya:)


Ermmmm okkkk hahaha...seronoknya:)

Selain untuk membantu ramai orang yang mempunyai masaalah kesihatan
As jugak ada impian yang lain dengan shaklee ;) nak tahu x? Jom terjahhhh!!!!!




IMPIAN pertama as yang paling terbesar ialah nak pergi ke MEKAH dengan mak ayah dan suami tersayang .Sebab tu as bersungguh - sungguh nak bawak mereka tersayang dengan trip tajaan shaklee, trip 6 bintang yang sangat istimewa.


IMPIAN kedua yang terbesar ialah menjana income 5k dengan full time shaklee, nak jadi JUTAWAN dan memegang RANK paling TINGGI kat shaklee pergghhh..... besttt nya...cuba korang bayangkan....bestkan?




IMPIAN ketiga nak dapat car bonus dari shaklee!!! Pasti dapat!!!
as akan dapat mencapai bonus kereta ini sedikit masa lagi...insyaalah...ada yang perlu dilakukan ...ada yang perlu diusahakan...
ada point yang perlu ditukarkan kepada nilai wang.yang bestnya rak seperti syarikat MLM yang lain..shaklee tidak menghadkan kereta apa untuk dibeli dan paling menarik shaklee statement bonus boleh diguna pakai kepada bank untuk pembiayaan.jika tak berhajat membeli kereta bolehjugak beli rumah atau dibuat simpanan...tak pun boleh ddisedekahkan.maknanya tiada larangan atas bonus tersebut..hak personal ok!!!!! Bessstttkaannnn......huh insyaalah...


Amek kau semuanya nak dari Shaklee!!!!! En hubby pun kata , dah - dah la yang oiii.....berangan kelaut....malas abg nak layan:) hehehe....senyumm je:)

Bukan senang nak senang...dan bukan susah nak susah...tapi lumrah kehidupan kene bersungguh - sungguh dalam melakukan sesuatu....sentiasa berdoa mohon kepadanya , berusaha untuk mencapai impian kita...dan selebihnya serahkan kepadanya...sesungguhnya janji Allah itu pasti!!!as pun pasti Allah akan makbulkan doa orang yang bersunguh - sungguh!!!!

Amin..


Alhamdullilah.....insyaallah....

Bukan tu je ..nie lagi pembakor semangat !!!!

Para leader kami telah membuktikan tiada yang mustahil dengan usaha yang berterusan, konsisten dan tanpa jemu. Minta petunjuk daripadaNya, lakar impian dan usaha ke arahnya. Bagaimana? Ikut jalan dan cara yang telah dilakar oleh para leader kami, insyaAllah kami boleh mencapai kejayaan yang sama malah boleh lebih hebat daripada mereka!.InsyaAllah ^__^.istimewa.

TANYA KAT DIRI SELALU!!!
KENAPA ORANG LAIN BOLEH!!!
KITA TAK BOLEH!!!

SAPE YANG CAKAP TU SEMUA PEMALAS!!!

KITA SEMUA BOLEH!!!

JOM SAHUT CABARAN!!!

Pada kawan-kawan yang membaca entry ini, as pohon doakan impian as yang ini tercapai. InsyaAllah!! As pun akan doakan impian semua sahabat menjadi kenyataan.amin.



Salam sayang buat semua :)