Jumaat, 10 Julai 2015

Tangan sensitif pada bahan kimia..1001 kebaikkan dish wash liquid concentrate

Testimoni Dish Wash Concentrate Shaklee


Sekiranya anda merupakan seorang yang mempunyai kulit tangan yang sangat sensitif pada bahan kimia, DIsh Wash Shaklee adalah jawapan kepada masalah anda. Ramai pengguna yang dahulunya merasa tangan seperti terbakar dan menggelupas teruk kini boleh kembali senyum dan membasuh pinggan mangkuk tanpa rasa tidak selesa.
Paling menarik ia sangat menjimatkan. Hanya beberapa titis diperlukan untuk membuat cucian yang banyak. Ia juga multipurpose di mana ia boleh digunakan untuk membasuh pinggan serta kelengkapan penyusuan baby anda.


seriusly i ajak uolls bertukar kepada basic H sebab jangan uolls tak tahu pencuci serbaguna tu mengandungi banyak bahan kimia yang mungkin merosakkan hati dan ginjal serta ketidak seimbangan hormon. Dahla suka makan fast food, pencuci pula jenis sintetik. 

Tapi dengan basic H ni, anda cuci lantai, mainan, botol semua selamat kerana Basic H organik, tiada bahan kimia, tiada pewarna, tiada klorin dan tiada bahan pewangi.

Kepekatan Basih H ni tak boleh nak sangkal lagi. Dahla pekat, guna pulak setakat beberapa titis sekali guna. memang setahun pun belum tentu habis. Sangat menjimatkan dan pelbagai kegunaan. Tengah-tengah hot harga petrol makin naik, mungkin penggunaan Basic H ni sedikit sebanyak boleh menjimatkan anda kerana harganya di bawah RM50. bayangkanlah secara average I boleh katakan ianya tahan paling kurang 3-4 bulan.

Kalau lepas basuh pinggan guna sabun biasa, tangan akan kasar dan kering, selalu I terfikir betapa kuatnya kimia yang ada dalam sabun tu. Kulit ni pulak jenis sensitif, bila pakai sabun yang kuat sikit akan mengelupas kulit yang dekat dengan kuku tu. Tapi tak terjadi bila guna sabun basuh pinggan Shaklee ni.. Bila habis basuh, jari jemari masih rasa sama seperti sebelum basuh pinggan, maknanya takdela rosak tangan, Sabun Shaklee lembut di tangan tapi handal membersihkan kotoran :-)

Kenapa Perlu Pilih Hand Dish Wash Shaklee

Ada beberapa kriteria yang akan membuatkan ada hanya mahu Hand Dish Wash Shaklee


  • Lembut pada tangan
  • Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan
  • Buih sabun yang tahan lebih lama
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki
  • Tidak mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate yang banyak terdapat pada kebanyakan bahan pencuci di pasaran. ( bahan-bahan yang boleh merengsakan kulit dan mata )
  • Tidak toksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tiada bahan kimia berbahaya

Cepat-cepat lah dapatkan  Hand Dish Wash Shaklee anda hari ini. Lagi lama anda tunggu, 

Hubungi ,
  • Facebook : asmida fazeli
  • Email: dairimangkuktingkat@gmail.com
  • Blog:http ://www.dairimangkuktingkat.blogspot.com
  • Sms / call/ whatsapp: 017-3511136
  • Pages Facebook : vitamincantik dan supermom TOKEI vitamin