Rabu, 10 Jun 2015

SIDE INCOME & KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum
nak tahu apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Taraaaa.....hehe

Apa yang bestnya jadi ahli Shaklee ni? Jom kita tengok satu persatu...

Kelebihan Ahli Shaklee #1: Harga Ahli

Anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Itu kelebihan yang paling ramai orang nak. Sebab apa? Harga ahli Shaklee dan harga jualan berbeza dalam 20% hingga 25%. 
Kelebihan Ahli Shaklee #2: Kumpul Point

Anda mesti pernah ada kad ahli atau kad untuk kumpul point kalau shopping kat mana-mana hyper atau supermarket kan? Contohnya kad Bonuslink....

Bila dah cukup satu tahap yang ditentukan, kita boleh redeem hadiah kan? Ada hadiah yang best dan tak best....kalau dapat yang tak best macamana? Rugi je kumpul point...penat wooo... hehehe..

Shaklee pun ada jugak sistem kumpul point ni...point tu kita panggil UV (Unit Volume). Tapi dalam Shaklee, sistem kumpul point dia lagi best! Apa yange bestnya?

Shaklee bagi cash back dari UV yang dikumpul. Apa itu cash back? Shaklee akan masukkan semula duit terkumpul dari jumlah UV yang kita dapat ke dalam akaun bank kita. Makin banyak UV, makin banyak dapat cash...so terpulanglah pada kita nak guna duit tu untuk apa. Best kan?

Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada baaaanyak lagiRAHSIA jana pendapatan dari Shaklee. Nak tahu apa dia....kena join Shaklee dulu... :)


Kelebihan Ahli Shaklee #3: Tak Perlu Modal Besar.

Anda hanya perlukan RM69 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee. SEUMUR HIDUP TAU! Eh, RM69 bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk anda dapatkan bisnes kit, beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee, panduan produk Shaklee, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee dan kos penghantaran bisnes kit ni ke rumah anda!


Kelebihan Ahli Shaklee #4: Tak Perlu Maintain Point

Anda tak perlu maintain point atau buat pembelian tertentu setiap bulan sebagai syarat keahlian anda. Jika anda tak ada buat pembelian sekalipun dalam bulan tersebut, keahlian anda tidak akan terjejas.


Kelebihan Ahli Shaklee #5: Promosi Produk Secara Bulanan

Shaklee akan OFFER Promosi Produk secara bulanan ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian istimewa dan harganya lebih rendah dari harga ahli.


Kelebihan Ahli Shaklee #6: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan

Ramai dah buktikan mereka mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan hanya dari rumah! Tak percaya? Anda akan rugi sebab ia benar-benar dah terjadi. Apabila anda serius dan komited dengan bisnes Shaklee, bonus bulanan anda akan mengalahkan gaji hakiki anda...percayalah! Sal dah rasa...

Konsep bisnes Shaklee sangat mudah, ianya juga patuh syariah dan kita tak perlu keluar rumah untuk cari prospek. Selain tu, Shaklee akan bagi elaun insentif setiap bulan apabila kita dah berjaya mencapai sesuatu tahap...ianya dipanggil Car bonus. Bukan bagi kereta sebiji tau...hehe...Elaun tu tak semestinya untuk membeli kereta je...untuk shopping sakan pun boleh...yang ni pun Sal dah rasa :)

Shaklee juga akan memberi insentif kepada ahli-ahli yang layak bercuti ke dalam dan luar negara (Convention). Ada juga pakej ke Umrah jugak untuk ahli yang Muslim. Dan yang bestnya, SEMUANYA PERCUMA!

Maka lengkaplah 3C yang dijanjikan Shaklee...CASH, CAR BONUS dan CONVENTION!

Apa lagi? JOM SERTAI KAMI....tawaran ini hanya jika anda MENDAFTAR dengan AS. Kalau anda mendaftar dengan orang lain, semestinya tidak sama....



Bagaimana Nak Daftar Keahlian Shaklee Bersama Saya? 

Ada 2 cara nak daftar ahli, dengan yuran RM69 atau secara PERCUMA.

1. Anda boleh daftar dengan RM69 sahaja tanpa apa-apa pembelian.

2. Anda boleh kumpul order rakan-rakan dan ahli keluarga yang nak beli produk Shaklee. Jika order anda cukup 200UV (lebih kurang RM640++), anda LAYAK mendapat keahlian PERCUMA.

Apa kelebihan daftar dengan saya?

1. As akan bongkarkan RAHSIA untuk dapat Bonus Ribu-ribu dengan Shaklee tanpa keluar rumah.

2. As ada RAHSIA bagaimana anda boleh berjaya tanpa perlu untuk tayang kereta mewah dan barang berjenama semata-mata untuk menarik perhatian orang lain tentang kejayaan anda.

3. As akan add anda ke SUPPORT GROUP coaching paling best yang boleh PUSH anda bukan sahaja untuk berjaya melalui kekayaan anda semata-mata tetapi juga kepuasan membantu orang lain merasa kekayaan kita sekali.

----
Jika anda seorang yang sukakan CABARAN dan BERHATI CEKAL...anda lah orangnya! Anda layak untuk sertai kami!

Insya Allah, AS akan guide anda secara berterusan sedaya yang AS mampu. Anda juga perlu ada inisiatif sendiri untuk belajar dan berjaya dalam bisnes ini.

Tutorial, coching boleh dibuat secara online dan flexible bila-bila masa anda free..tak perlu pergi kelas dan sebagainya. Sekarang ni semuanya di hujung jari.. :) Kita boleh jumpa melalui internet ( whatsapp )

Jadi, ambillah peluang keemasan ni..jom join kami jadi ahli untuk berbisnes secara part time atau full time..jumlah bonus 2,3,4,5 atau 6 angka sekalipun..anda yang tentukan!


Berminat...?

Hubungi saya:


Nor asmida binti tukol
No tel : 017-3511136
Email : dairimangkuktingkat@gmail.com