Sabtu, 20 Jun 2015

CARA KURUS DENGAN SELAMAT , TURUN 20 KG DALAM 3 BULAN

Assalamualaikum & Salam Ceria!...





Hai Sahabat, As boleh rasa yang anda sedang mengalami masalah berat badan walaupun kita tak bersua muka? Kenapa? Kerana anda sendiri yang membawa diri anda ke laman langsing dan kuruskan badan saya ni... 



Baiklah jika anda tengah bersusah payah untuk kuruskan badan, As nasihatkan berhenti untuk susah payah anda itu... dan pergi makan sahaja...



Adakah Anda... Gemok dan sering menjadi ejekan orang di sekeliling anda? Hinggakan keluarga sendiri buat lawak dengan saiz seluar anda? Yang pasti ianya mesti dihentikan sebentar lagi!

Anda Dah Puas Diet Tapi Tak Kurus-kurus Juga?...  

Jom Ketahui Rahsia As Kuruskan Badan & Kurangkan 20kg 

Dalam Masa 3 Bulan Saja... Tak Perlu Berlapar, TAK PERLU

 Pelangsingan Atau Senaman Gila-gila...

Ianya Berkesan & Efektif... Dan Bukanlah Sekadar Tips atau Teori Semata-mata... Ianya Adalah Pengalaman Sebenar As & Panduan Bagaimana As Kuruskan Badan Secara SemulaJadi... Dan Berat Badan Ideal As Kekal Hingga Kini!...

Kenapa?

Kerana realitinya anda tak kan kurus dengan apa yang anda lakukan ketika ini...
Saya jamin anda mesti dah cuba salah satu perkara ini...

~Pil - pil diet dan kuruskan badan
~Program kuruskan badan yang beribu ringgit
~Berlapar dengan diet kritikal dan membunuh... mengapa berlapar sedangkan makanan adalah untuk dimakan?
~Beli peralatan senaman yang mahal-mahal
~DAN banyak lagi...


TAPI KENYATAANYA LEMAK TETAP SETIA BERSAMA ANDAKAN????????

Dalam entry ni saya akan huraikan bagaimana SET KURUS  sangat berkesan menurunkan berat badan orang yang overwaight dan juga obesity . Dalam entry set kurus shaklee ini, kita dah tau siapa askar-askar yang akan lawan semua lemak- lemak degil dalam badan..set kurus shaklee ada cara tersendiri bagaimana lemak kental yang bertahun-tahun pun boleh ditumpaskan.



 Macam-macam produk kurus yang menjanjikan saiz badan S hanya selepas 2 bulan menggunakannya. Penurunan purata 10kg sebulan  atau lebih bergantung pada saiz asal anda.

                Zaman sekarang semua benda nak cepat je, fast food, fast service, fast delivery, fast action, fast result. Lagi cepat sesuatu produk kurus tu boleh turunkan berat maka kite akan nampak produk tu sangat bagus, berkesan, cepat.

                Sahabat-sahabat suka saya nak ingatkan kita ni manusia, semua yang ade ditubuh kita ni adalah sel-sel hidup (ciptaan Allah), bukan automatik (ciptaan manusia).


              Badan manusia yang kompleks memerlukan masa untuk menerima, mengolah, mengadaptasi  sesuatu yang baru diterima.


 Macam  tu jugakla lemak-lemak yang berada dalam 'comfort zone' dalam badan kita. ‘Aman itu Racun’ selesa buatkan kite malas untuk berusaha menjadi lebih kurus, okla badan macam ni, kalau diet-diet asyik kene perli je, susahla pantang makan,sedap makan  ni, macammana nak kawal!


              Kadangkala lemak-lemak dibadan kita susah nak susut sebab badan kita kaya dengan toksin. Toksin disimpan dalam sel-sel lemak. Dan badan kita tidak membenarkan sel-sel lemak tersebut hilang sebagai salah satu cara melindungi toksin tersebut..Ya Allah, macammane ni??


            Maka langkah pertama yang perlu diambil ialah detox badan kita. Terdapat pelbagai cara keluarkan toksin dari badan yang paling murah dan senang ialah minum air sebanyak-banyaknya, sampai sehari lebih 10 kali kita ketoilet.


           Tetapi  jika lemak-lemak kita masih teguh tidak berganjak maka kita kene gunakan cara lain. Apa caranya?? Saya akan kongsikan dengan pembeli-pembeli saya sahaja sebab maklumat  ini  khas untuk mereka. Jika anda ingin tahu, boleh membuat pembelian Set Kurus Shaklee dengan kami. Dan anda akan dapat konsultasi eksklusif dari saya.





  • Membantu penurunan berat badan dengan bertindak seperti hormon meningkatkan keupayaan badan untuk membakar lemak.
  • Mengurangkan penghasilan lemak yang melindungi organ badan dan disekitar pinggang
  • Kurangkan selera makan, rasa kenyang yang lebih lama
  • Kurangkan keradangan dan penakungan air ditisu-tisu badan
  • Aktifkan pengeluaran air yang tidak perlu dari badan memberikan kesan penurunan berat yang signifikan
OMEGA GUARD

            Pengambilan omega juga membuatkan kite lebih kenyang untuk tempoh yang lama, experiment terhadap diri sendiri ialah saya tidak lapar selepas 4 jam makan + omega, kalo tak lepas 3 jam perut saya dah menyanyi macam konsert.

               Based on pengalaman saya sendiri, selepas menggunakan lecithin dan omega, memang omega guard lebih effective untuk menurunkan berat.
            
            Selepas kerja-kerja pembakaran dan pemecahan lemak giat dijalankan, maka perlulah
dikeluarkan lemak-lemak tersebut dari badan dengan cara yang tepat dan berkesan.



HERBLAX

Herb-Lax dihasilkan daripada herba-herba yang semulajadi yang diproses melalui kaedah kombinasi sains moden dan tradisional. Setiap herba mempunyai kebaikannya tersendiri dan kombinasi ini membantu menggalakkan lagi tindakan pembersihan usus anda.

Manfaat Utama
  • Pembersihan najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut.
  • Memejalkan perut. 



LECITHIN

Menggalakkan penurunan berat badan yang sihat. Lecithin mempercepatkan pemecahan lemak, membantu keseluruhan proses dan hasilnya boleh meningkatkan metabolisme. Ia telah digunakan agak berkesan sebagai sebahagian daripada diet yang sihat untuk menggalakkan penurunan berat badan. Terbaik dari semua kerana ia adalah semulajadi, Lecithin membolehkan badan kita untuk mengurangkan berat badan dengan betul tanpa bergantung kepada ubat-ubatan yang boleh menyebabkan kemudaratan di kawasan-kawasan lain kesihatan kita.


CINCH SHAKE 


3 JENIS PERASA
  1. Cafe Latte
  2. Vanila
  3. Coklat

Kandungan dalam Cinch diperkaya dengan Leucine dan ianya dirumus khas untuk membantu anda memecahkan kitaran diet yo-yo.

Untuk setiap hidangan Shaklee Cinch, anda akan mendapat:
  • 24 gram protein, 
  • 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 
  • 6 gram serat larut

KEBAIKKAN CINCH SHAKE
  • Kekalkan kepejalan otot dan pastikan anda sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch® Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala anda menurunkan berat badan.
  • Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa.
  • Tinggi serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian.
CARA MINUM CINCH SHAKE
  • 1 scoop dicampur dengan 250ml susu rendah lemak atau plain water. Guna shaker.
  • Untuk permulaan ambil sekali sehari sebagai meal replacement.Nak biasakan badan dengan pengmbilan cinch shake sebagai meal replacement. 
  • Boleh ambil waktu sarapan, makan tengah hari atau lepas makan malam.
  • Apabila habis 1 canister. Boleh ambil 2 kali sehari untuk mendapatkan hasil penurunan lagi cepat..

Pastikan sehari mesti minum air paling sedikit 2 liter. Atau boleh minum air segelas setiap sejam.

Jadi apa tunggu lagi, mulakan cabaran kurus anda hari ini dan dapatkan CINCH SHAKE MIX SHAKLEE..


Cepat-cepat lah dapatkan SET KURUS TERBAIK anda hari ini. Lagi lama anda tunggu, lagi lambatlah anda nak SELIM MELIM.

Hubungi ,
  • Facebook : ( Sila add friend saya dahulu ya ) asmida fazeli
  • Email: dairimangkuktingkat@gmail.com
  • Blog:http ://www.dairimangkuktingkat.blogspot.com
  • Sms / call/ whatsapp: 017-3511136
  • Pages Facebook : vitamincantik , jutawan zero to hero dan supermom TOKEI vitamin